Najnovšie recenzie zo sekcie Futbalové lopty
prijatelna kvalita za dobru cenu
adidas Tango Pasadena
Pridané: 20. marca 2013
(naposledy upravené 20. marca 2013)
Zakúpený v Športfutbal.sk
super
- dobrá cena
dobrá cena
adidas Team F50 Football Real Madrid
Anonym
Pridané: 3. marca 2013
(naposledy upravené 3. marca 2013)
- pekna lopta
chcem si obj...loptu f50chelsea
- Jedna z najlepsich lopt s ktorou som mal tu cest hrat
- treba ju nafukat presne podla toho ako je predpisane na lopte
.....
- materiál dobre tlmy odskok a posobi mako
- povrch sa rychlo a lahko nici
- sitie v spojoch sa po par hraniach roztrhlo
Neodporucam tuto loptu do telocvicne, kde je ihrisko ohranicene stenami, kedze narazmi sa lopta dost rychlo nici.
Vhodna je asi len pri hre, kde sa hra na auty a za branami je siet na jej zachytavanie. Potom mozno vydrzi dlhsie.
Cena vo eshopoch je tiez nie je bohvieco, kedze napr. v sportsdirect ju maju za 20 Eur.
super lopta
- kvalitné spracovanie
- dlhá životnosť
- nenašiel som nič
asi za rok sa mi začala výrazne šúchať ale inač na rok to bola skvelá lopta asi moja najlepšia zatiaľ :)
fajn lopta pre mna
- pekný dizajn
výrobok sa mi páči
S tovarom aj s dorucenim som nad mieru spokojna :)
EXIfun CHAMPIONS
Pridané: 10. decembra 2012
(naposledy upravené 10. decembra 2012)
Zakúpený v EXIsport
zaujala ma
- Dobrá na futsal a na použitie na tvrdých povrchoch!!
- púšťa vzduch pri šití
To , že je Indie , to nevadí , ale hlavné je , že dušu šijú tzv. "teplou ihlou" a preto sa môže stať, že lopta neudrží vzduch a púšťa vzduch pri cverne! Dúfam . že sa Vám to nestane, že bude púšťať z viacerých miestach a hlavne pri šití! Radím vám si to preveriť , ale mám aj riešenie na tento problém. Ak je lopta nafúkaná a zistíte , kde presne púšťa (dáte ju pod vodu alebo iné) tak si kúpte sekundové lepidlo , dajte na tie miesta a nechajte usušiť! Je zvláštne ale od tejto chvíle lopta mi drží aj svoj stály objem a tlak vo vnútri!
Takže v celku , lopta je výborná , len rýchlo a nepresne (nekvalitne) robená.
- esteticky
- maly
lopta ke mensia kao som predpokladala
- Veľmi dobrý a ochotný, som spokojna
Tento produkt chcel môj syn na vianoce
adidas Starlancer III
Pridané: 25. novembra 2012
(naposledy upravené 25. novembra 2012)
Zakúpený v www.a-mania.sk
- kvalitná značka a nie čínska napodobenina
produkt ako dar pre syna
- syn môže hrať futbal
potrebovali sme loptu
- sú ľahké, dobré pre tréningy ziakov, dobrá cena
- sfukli sa trochu po 3-tyzdnoch
lopty som vybral preto,lebo som nevedel nikde zohnat 4-ky lopty vo vacsiom mnozstve, a s adidasom som vo vseobecnosti spokojný, bolo uvedené,že sú tréningové a fakt uz na prvý pohľad uznávam,ze ich zivotnost bude dlhsia ako nejakých replík,
- zatial v pohode, tazko sa hodnotia lopty po jednom mesiaci, ak vydrzia aspon rok, tak to bude super.
- akcia 1 + 1
- lepená
Vhodná pre školské potreby
Zobrazujem 421 - 440 zo 465 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24 Ďalšie »