Najnovšie recenzie zo sekcie Futbalové lopty
- kvalita,cena
- nic
dobra futsalova lopta za prijemnu cenu
- vyhovuje akcna cena
- H
Hlavna chyba pri loptach chyba cislovanie teda pri niektorych.
- normalna prava lopta
- žiaden fejk
fajn je
- nic
uvidime =)
- Je to krasna a dobra lopata drzi dlho
Dobra lopta kupil som si a som s nou spokojny.
- super lopta, odohrali sme zatiaľ 3 zápasy, ale absolútna spokojnosť
super lopta, odohrali sme zatiaľ 3 zápasy, ale absolútna spokojnosť
- super lopta, odohrali sme zatiaľ 4 zápasy, ale absolútna spokojnosť
super lopta, odohrali sme zatiaľ 4 zápasy, ale absolútna spokojnosť
- výborna lopta
výborna lopta
vhodná na tréning
- výborný lopta za fajn cenu
- keď s ňou dostanete do slabín je problém to rozchodiť
Výborná lopta za dobrú cenu, hrávame s ňou už dlho a sme veľmi spokojní. Vydržia dlho , len tak ich nezoderiete.
- lebo ked som bol menši tak som ju mal a bola velmi dobra
dobra je feeeeeeeest
- material
- spracovanie
- sitie
vyborna lopta ktora vsak dlho nevydrzi lebo sitie sa trha
- vhodný na umelú trávu a tvrdšie povrchy
produkt splnil všetky očakávania
- kvalita spracovania
- celkové správanie lopty
zo značiek futsalových lôpt, ktoré som vyskúšal (Adidas, Salta, Umbro, Winner) bola značka Select najlepšia. Konkrétne Mimas sa mi pozdáva ešte viac ako Master. Viac už skúšať nebudem, Select sa osvedčila veľmi dobre.
veľmi sme spokojní
- gydfgygdfgd
- ccvxfxf
yyy
- Slušné letové vlastnosti
- Odolná voči vode
- Kvalitné vyhotovenie
- Veľmi rýchlo sa zašpiní od obuvi
- Nie je veľmi vhodná na umelé ihriská
Kvalitná lopta za prijateľnú cenu. Vhodná hlavne na trávnik, teda nie je stavaná na umelé ihriská, no v podstate to ani taký problém nie je. Kedže sa jedná o A certifikáciu kvality FIFA, lopta je odolná voči vode a nežiadúcej zmene tvaru. To môžem len potvrdiť, zatiaľ sa javí ako kvalitne vyhotovená, nikde sa nič neodlepuje, nič sa nerozpadáva, všetko je OK. Čo sa "letových" týka, je cítiť, že sa nejedná o drahú loptu, ale pre amatérov na tréning a zápasy nižšej ligy bohate stačí.
V skratke, stará známa klasika za dobrú cenu, ktorá nikdy nesklame. Len si treba dať pozor na staršie kusy, ktoré sa dlho váľali po skladoch a teraz ich predajcovia vytiahli na pulty. Občas sa stáva, že niektoré kusy sú už poškodené.
ssssssuuuuuuuupppppppeerrrrrrrrrr
Super lopta a k nej ako darcek stulpne presne mojej velkosti dokonca som si mohol vybrat zo 4 farieb.
Zobrazujem 321 - 340 zo 465 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...24 Ďalšie »